Ontdek de persoonlijke werkwijze van Green Solar

Green Solar vindt het belangrijk dat u optimaal wordt begeleid tijdens de keuze en aankoop van de juiste zonnepanelen. Om te zorgen dat we op maat het maximaal haalbare rendement behalen werken wij met een stappenplan waardoor we dit ten alle tijde kunnen waarborgen.

1 Het adviesgesprek

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, we komen altijd bij u langs. Tijdens dit gesprek bespreken wij de wensen, vereisten en verzamelen wij alle informatie zodat we een op uw situatie gebaseerd advies op maat kunnen uitbrengen. Green Solar voert een dak schouw uit, kijkt naar de historische en toekomstige energiebehoefte en berekend op basis hiervan de beste samenstelling om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Ook controleren we meteen of de energie meter aangepast moet worden. En vanzelfsprekend kijken we naar de subsidie en belastingvoordelen, zoals het voordeel van 21% BTW teruggave op de investering van de zonnepanelen.

2 De aanbieding

Op basis van de informatie die we tijdens de inventarisatie en het adviesgesprek verzameld hebben ontvangt op basis van uw situatie een op maatwerk aanbieding inclusief de terugverdienperiode. In de aanbieding die u van ons ontvangt, zijn de wensen, investering, foto van het dak inclusief de zonnepanelen en het rendement dat behaald wordt opgenomen. U kunt de aanbieding rustig doornemen en wij nemen contact op om de aanbieding toe te lichten en beantwoorden alle vragen die u heeft, zodat u een gedegen keuze kunt maken.

3 De opdrachtgunning

Na ontvangst van uw akkoord op de aanbieding gaan wij direct voor u aan het werk. Alles wordt besteld en we nemen met u de alle acties vooraf met u door. Denk hierbij aan het aanvragen van de beschikbare subsidie(s), het begeleiden van het terugvragen van de 21% BTW en de wettelijke verplichting om uw zonnepanelen aan te melden bij energieleveren.nl. Daarnaast begeleiden we u ook bij het berekenen van het nieuwe termijnbedrag, u weet dan of het verstandig is om het termijnbedrag bij uw energieleverancier aan te passen. Wij zorgen ervoor dat er niets vergeten wordt en ondersteunen u graag waar dat nodig is.

4 Installatie zonnepanalen en in bedrijfstellen

Zodra wij weten wanneer de bestelde materialen worden geleverd plannen wij met u de datum in voor de het installeren van de zonnepanelen. Wij installeren de zonnepanelen op uw dak, zorgen voor alle bekabeling en het koppelen aan de omvormer(s). De omvormer(s) worden door een vakkundige elektromonteur aangesloten op uw meterkast. Na de installatie van de zonnepanelen de omvormer(s), zetten we de puntjes op de ‘i’ door de installatie en het monitoringsysteem in bedrijf te stellen. In de meeste gevallen gebeurt het installeren en in bedrijfstellen op één dag. Vanaf dat moment produceert u zelf groene energie en uw eigen stroom en levert u indien u terug aan het stroomnet óf verbruikt u zelf de stroom rechtstreeks van uw eigen zonnepanelen.

5 Contact

Drie maanden na de in bedrijfsstelling neemt Green Solar weer contact met u op. We willen graag weten of alles nog naar wens is, zijn we benieuwd naar uw ervaringen en controleren we of alle administratieve zaken, zoals de teruggave van de 21% BTW in goede orde zijn afgerond. Vanzelfsprekend adviseren en ondersteunen wij u waar nodig. Heeft u na inbedrijfstelling eerder vragen, dan staan we graag voor u staan we graag voor u klaar! Neem dan contact met ons op!

Informatie over zonne-energie

Wilt u meer informatie over zonne-energie? Green Solar vertelt u er heel graag meer over! Neem direct contact met ons op voor meer informatie over zonne-energie en het te behalen rendement.