Over Green Solar

De zon is een ontzettend sterke en duurzame energiebron. Een bron die we momenteel te weinig benutten terwijl het te behalen rendement groot is. Green Solar is ontstaan vanuit een wens om woningen en bedrijfspanden te helpen besparen op energiekosten door het inzetten van één van de meest duurzame vorm van energie: zonne-energie.

Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie. Het behalen van een maximaal haalbaar rendement met behulp van zonne-energie staat bij ons centraal. Wij onderscheiden ons door op locatie uw situatie te bekijken en te beoordelen. Hierdoor ontvangt u altijd een persoonlijk advies, volledig afgestemd op uw situatie, wensen en mogelijkheden voor maximaal rendement.

Maximaal rendement door middel van een persoonlijke werkwijze

Om dit maximale rendement te bereiken benaderen we elk project vanuit een persoonlijk oogpunt. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek inventariseren we uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Op basis van dit advies begeleiden we u verder tijdens het gehele project. Door een zorgvuldig stappenplan te doorlopen inventariseren wij uw wensen en de mogelijkheden van uw situatie. Door onze persoonlijke aanpak krijgen wij een goed beeld van uw situatie en krijg u altijd een op maat gemaakt advies dat aansluit bij een maximaal rendement.

Wilt u meer weten over hoe wij u begeleiden tijdens het plaatsen van uw producten of wat er allemaal bij komt kijken? Bekijk de video over onze werkwijze of neem contact op met één van onze specialisten, wij vertellen er u graag meer over.

Wilt u meer informatie over Green Solar, onze diensten of werkwijze?

Wilt u meer weten over Green Solar, onze werkwijze, diensten of producten? Neem dan contact met ons op. We informeren en adviseren u graag over zonnepanelen of zonne-energie. U kunt ons bellen, mailen of u kunt een persoonlijk bericht achterlaten op de website.